Το Σχόλιο της Ημέρας

Τούρνε και τούρνε, τούρνικέ...
Τελευταία ενημέρωση: 25/2/2015

powered by: Regency Casino Thessaloniki

Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν, που λέμε και στο Ζαγκλιβέρι. Κοιλοπονούσε το βουνό και γέννησε ποντίκι, δηλαδή... Διακοπή, ναι μάλιστα, μαζί σου. Και... για πάντα, ακόμα καλύτερα. Αλλά μιας και θα... ξαναρχίσουμε, νωρίτερα δεν θα έπρεπε να λυθούν οι πηγές των προβλημάτων; Ο υπουργός έστησε  ένα ολοήμερο πανηγύρι, για να διακόψει τα πρωταθλήματα, μέχρι να μπουν τα... τουρνικέ στα γήπεδα; Για να μπει σε εφαρμογή το ηλεκτρονικό εισιτήριο, οπότε να φοβάται ο χούλιγκαν τον εντοπισμό του;

Μάλιστα. Και στα ΔΣ; Κι εκεί... τουρνικέ θα μπουν για να μην δέρνονται απευθείας και διά μπράβων οι παράγοντες; Αστεία πράγματα. Αν δεν αντιμετωπιστούν συνολικά τα θέματα και μέχρι την πηγή τους, κοροϊδευόμαστε κύριε Υπουργέ. Όχι την άλλη Κυριακή, ή την Μεγάλη Δευτέρα, αλλά ούτε μέχρι την Δευτέρα Πα  

Διαβάστε όλο το άρθρο...


Το Θέμα

Ευγενική προσφορά, FatGames...
Τελευταία ενημέρωση: 23/1/2015

Επειδή τις επόμενες ώρες ο Ρικάρντο Κόστα θα είναι και επισήμως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και επειδή... ήδη έχει ξεκινήσει μια βρωμερή προσπάθεια απαξίωσής του, που εκπορεύεται  από το αρχηγείο της συμμορίας που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, το FatGames έκανε για λογαριασμό σας μια ανθολόγηση των “ερυθρόλευκης” απόχρωσης πρωτοσέλιδων και δημοσιευμάτων, ακριβώς ένα μήνα πριν, που ο Πορτογάλος ήταν βασικός στόχος του Ολυμπιακού, για να τα έχετε πρόχειρα και να μην δυσκολεύεστε να αντιπαρέλθετε την κωμικοτργική τους προπαγάνδα.

Μην αφήνετε τους εχθρούς της αλήθειας και της μπέσας, να νοθεύουν την χαρά σας. Μην επιτρέπετε σε κείνους που γελοιοποιούν δεκαετίες τώρα τα αντρικά παντελόνια και στους ντόπιους συνοδοιπόρους τους, να σας ρίχνουν μελάνι στα μάτια. Την ώρ  

Διαβάστε όλο το άρθρο...

comments powered by Disqus


Χοντρά Παιχνίδια

Aγγελος Κλείτσας

Διατροφή και άσκηση για την αρτηριακή υπέρταση

Τελευταία ενημέρωση: 16/1/2015

Η αρτηριακή υπέρταση ορίζεται ως η αύξηση της πίεσης του αίματος που κυκλοφορεί στις αρτηρίες σε επίπεδα που μακροχρόνια συνεπάγονται αύξηση του κινδύνου ασθένειας και θανάτου από καρδιαγγειακά νοσήματα. Τα όρια της αρτηριακής πίεσης που διακρίνουν τα φυσιολογικά από τα υπερτασικά άτομα είναι εκείνα κάτω από τα οποία η ελάττωση της αρτηριακής πίεσης με θεραπευτική παρέμβαση εξουδετερώνει τον κίνδυνο.

Η μακροχρόνια αρτηριακή υπέρταση προκαλεί αρτηριοσκλήρυνση με αποτέλεσμα τη στένωση ή απόφραξη των αρτηριών και μειωμένη αιμάτωση σημαντικών οργάνων που μπορεί να οδηγήσει σε ισχαιμία τ  .....

Διαβάστε όλο το άρθρο...

Aγγελος Κλείτσας

Παράγοντες κινδύνου καρδιακού νοσήματος

Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2014

Το καρδιακό νόσημα είναι ένας γενικός όρος ο οποίος αναφέρεται σε ένα πλήθος από οξείες και χρόνιες παθολογικές καταστάσεις οι οποίες επηρεάζουν ένα ή περισσότερα τμήματα της καρδιάς.

Τα νοσήματα που την προσβάλλουν μπορεί να είναι είτε δομικά είτε λειτουργικά. Οτιδήποτε προκαλεί βλάβη στην καρδιά ή ελαττώνει την τροφοδοσία της σε οξυγόνο, την κάνει λιγότερο αποδοτική και μειώνει την ικανότητα της να γεμίζει και να αντλεί αίμα. Το αποτέλεσμα είναι η διαταραχή του συντονισμού μεταξύ της καρδιάς, των νεφρών και των αιμοφόρων αγγείων και τελικά να δημιουργούνται επιπλοκές.

Σε α  .....

Διαβάστε όλο το άρθρο...

Χοντρά Παιχνίδια

Fat Games

Ενημέρωση: 21/1/2015
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Extreme Sports

Ενημέρωση: 19/7/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Breaking News

Ενημέρωση: 31/1/2015
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Bloopers

Ενημέρωση: 5/7/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Wonder Views

Ενημέρωση: 13/11/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Fat Bet

Ενημέρωση: 20/7/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Video of the Day

Ενημέρωση: 27/1/2015
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Fat Partner

Ενημέρωση: 3/7/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Σταύρος Δάμος

  

News by gazzeta.gr

Το φιλανθρωπικό πρόσωπο του Ατρομήτου

Ο Ατρόμητος δείχνει το φιλανθρωπικό του πρόσωπο ανακοινώνοντας την συνεργασία του με την μη κερδοσκοπική οργάνωση «Charity Idols». 
Σε απεργία πείνας δέκα μέλη των Πυρήνων
«Όλη η ευθύνη είναι δικιά μας, και μόνο εμείς θα τη σηκώσουμε. Οι συγγενείς και το φιλικό περιβάλλον τους δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη με την υπόθεση και όσα τους καταλογίζουν» αναφέρουν σε κείμενό τους από τη φυλακή.  
Η Aston Martin ετοιμάζει crossover
Ένα τεχνολογικά προηγμένο ψηλό πρωτότυπο με χαρακτηριστική σχεδίαση Aston Martin παρουσίασε η βρετανική φίρμα.
Τράκαρε ο Γκουαρντιόλα
Δίχως να υποστεί την παραμικρή γρατσουνιά, ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε ελαφρύ τροχαίο το πρωί της Τρίτης.