Το Σχόλιο της Ημέρας

Βιότοποι...
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2014

powered by: Regency Casino Thessaloniki

Ο “βιότοπος” και η σημασία του, ενώ θεωρείται ιδιαιτέρως κρίσιμος για την ζωή και την ευημερία ενός οποιουδήποτε από τα άλλα είδη στον πλανήτη, συχνά υποτιμάται ως προς την βαρύτητα που έχει στη ζωή την δική μας. Όλων μας. Τον θεωρούμε δεδομένο. Όμως o τρόπος που εξελίσσεται η οικογενειακή ζωή, η καριέρα, η επιτυχία και εν τέλει η ευτυχία όλων, είναι άμεσα και άρρηκτα συνδεδεμένος με τον τόπο και το περιβάλλον. Είναι που “κολλάς”, που βολεύεσαι, που ταιριάζεις, που ανήκεις, που συνεννοείσαι. Πχ, άλλες οι πιθανότητες ευημερίας και επιτυχίας του Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ, άλλες στον Παναθηναϊκό, άλλες με τον Γούμενο, άλλες με τον Σαββίδη, άλλες φέτος, άλλες πάντα και παντού.

 

Ο Μαρκόπουλος είναι ένας προπονητής, που η αξία και το μέγεθός του,  

Διαβάστε όλο το άρθρο...


Το Θέμα

(Μα...)Σαλά! : Ο Νορβηγός Κάτσε αρέσει
Τελευταία ενημέρωση: 8/10/2014

Στον ΠΑΟΚ έχουν σε μεγάλη εκτίμηση την Σκανδιναβική αγορά. Και ο Aγγελος Αναστασιάδης επίσης. Εκτιμούν ότι παράγουν ποδοσφαιριστές με ορθή νοοτροπία, που μαθαίνουν να δουλεύουν από μικροί συστηματικά και γι αυτό έχουν εστιάσει σημαντικό μέρος του ενδιαφέροντός τους εκεί. Στην Σουηδία και την Νορβηγία, κατά πρώτο λόγο. Λίγες μέρες πριν άλλωστε, από τις σελίδες της Arena Press πληροφορηθήκατε για το έντονο ενδιαφέρον για τον Σίμον Θερν (που λήγει το συμβόλαιό του με την Μάλμε τον Δεκέμβρη) κατ αρχάς και τον (“αλμυρό”) Εμίλ Φόρσμπεργκ κατά δεύτερον λόγο.

O Θερν μάλιστα επέστρεψε από τον τραυματισμό του και αγωνίστηκε ένα εικοσάλεπτο απέναντι στην ΑΙΚ Στοκχόλμης, βοηθώντας την ομάδα του να γυρίσει το 1-2 εις βάρος της σε 3-2 και να πανηγυρίσει και μαθηματικά τον τίτλο τ  

Διαβάστε όλο το άρθρο...

comments powered by Disqus


Χοντρά Παιχνίδια

Γιάννης Zoel Τραϊανός

Η βλακεία μερικών πληγώνει έναν ολόκληρο λαό.

Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2014

Ένα γεγονός μπορεί έχει πολλές εκδοχές ή ερμηνείες ανάλογα με την οπτική γωνία που το βλέπει κάποιος. Το γεγονός όμως παραμένει πάντα ένα.

Το Σάββατο το απόγευμα περιμέναμε όλοι πως και πως το ντέρμπι στο μπάσκετ, μιας και είναι το μοναδικό άθλημα στο οποίο έχουν την δυνατότητα να συναντηθούν οι δύο ομάδες. Το παιχνίδι ξεκίνησε με την κλασσικά ωραία ατμόσφαιρα με τα χαρτάκια και τις κορδέλες, αλλά έγινε το κακό και μια δεσμίδα δεν άνοιξε και χτύπησε τον διαιτητή του αγώνα στο κεφάλι. Ο διαιτητής προειδοποίησε τον κόσμο του Aρη πως στην επόμενη ρίψη αντικειμένου διακόπτει τον αγώνα.  .....

Διαβάστε όλο το άρθρο...

Γιάννης Zoel Τραϊανός

Ακόμα μία ήρεμη Δευτέρα...

Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2014

Ο προπονητής του ποδοσφαίρου θέλει να μιλάει για μπάλα και τακτική αλλά η αλήθεια είναι πως στην τρίτη εθνική μετράει το αποτέλεσμα.
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, η ομάδα προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και φαίνεται πως τακτικά γίνεται δουλίτσα. Όμως δεν ξέρω αν οι παίχτες έχουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά ώστε να παίξει η ομάδα με το στυλ που θέλει ο προπονητής. Επίσης είναι ξεκάθαρο πως οι παίχτες που αποκτήθηκαν τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών μπορούν να βοηθήσουν.
Όμως τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτα δεν τελείωσε.

Ο Aρης έχει πρόβλημα στην άμυνα κάτ  .....

Διαβάστε όλο το άρθρο...

Χοντρά Παιχνίδια

Fat Games

Ενημέρωση: 21/7/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Extreme Sports

Ενημέρωση: 19/7/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Breaking News

Ενημέρωση: 24/7/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Bloopers

Ενημέρωση: 5/7/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Wonder Views

Ενημέρωση: 20/7/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Fat Bet

Ενημέρωση: 20/7/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Video of the Day

Ενημέρωση: 8/10/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Fat Partner

Ενημέρωση: 3/7/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Σταύρος Δάμος

  

News by gazzeta.gr

Το smartphone των 250.000 δολαρίων (pics)

Η ολόχρυση συσκευή διακοσμείται με δέρμα ζώων, ζαφείρια και σμαράγδια.
Τέλος ο Καβάλο από τον Πανηλειακό
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανηλειακού αποτελεί ο Λούκα Καβάλο...
Ιράν: Επιτέθηκαν με οξύ σε γυναίκες επειδή δεν φορούσαν μαντήλα
Οι φανατικοί ισλαμιστές παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους και «τιμωρούν» τις γυναίκες που δεν συμμορφώνονται με τον αυστηρό ενδυματολογικό κώδικα του Ισλάμ.
«Αξίζαμε τη νίκη»
Τους τρεις βαθμούς της νίκης άξιζε ο ΑΠΟΕΛ σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Βάσο Ηλιάδη.