Το Σχόλιο της Ημέρας

Φέρτε τους και το βουλώνω...
Τελευταία ενημέρωση: 23/1/2015

powered by: Regency Casino Thessaloniki

Πριν από καμιά εικοσαριά μέρες επαναλάμβανα καμιά... διακοσαριά φορές στο ίδιο κομμάτι δίκην άρθρου την φράση: “Πάρτε τρεις παικταράδες, έναν για κάθε γραμμή” (link εδώ). Δεν ήταν απλώς παραίνεση ή διαπίστωση της ανάγκης αγωνιστικής ενίσχυσης. Ήταν η – μέσω της υπερβολής τόσων επαναλήψεων –  ανάδειξη της σημασίας να προχωρήσει πρώτα ο ΠΑΟΚ στην δημιουργία των ποιοτικών προϋποθέσεων στο ρόστερ του, ώστε μετά να έχει αξία και κάθε άλλο επιχείρημά μας, για κάθε είδους κοινό (και όχι μόνο για αναμεταξύ μας), επί κάθε ισοβαρούς και σπουδαιότερου ακόμα ζητήματος, όπως ο πόλεμος με το σύστημα και η αναξιοπιστία των θεσμικών οργάνων.

Μετά τον ερχομό του σπουδαιότερου ελεύθερου ποδοσφαιριστή στον κόσμο γ  

Διαβάστε όλο το άρθρο...


Το Θέμα

Ευγενική προσφορά, FatGames...
Τελευταία ενημέρωση: 23/1/2015

Επειδή τις επόμενες ώρες ο Ρικάρντο Κόστα θα είναι και επισήμως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και επειδή... ήδη έχει ξεκινήσει μια βρωμερή προσπάθεια απαξίωσής του, που εκπορεύεται  από το αρχηγείο της συμμορίας που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, το FatGames έκανε για λογαριασμό σας μια ανθολόγηση των “ερυθρόλευκης” απόχρωσης πρωτοσέλιδων και δημοσιευμάτων, ακριβώς ένα μήνα πριν, που ο Πορτογάλος ήταν βασικός στόχος του Ολυμπιακού, για να τα έχετε πρόχειρα και να μην δυσκολεύεστε να αντιπαρέλθετε την κωμικοτργική τους προπαγάνδα.

Μην αφήνετε τους εχθρούς της αλήθειας και της μπέσας, να νοθεύουν την χαρά σας. Μην επιτρέπετε σε κείνους που γελοιοποιούν δεκαετίες τώρα τα αντρικά παντελόνια και στους ντόπιους συνοδοιπόρους τους, να σας ρίχνουν μελάνι στα μάτια. Την ώρ  

Διαβάστε όλο το άρθρο...

comments powered by Disqus


Χοντρά Παιχνίδια

Aγγελος Κλείτσας

Διατροφή και άσκηση για την αρτηριακή υπέρταση

Τελευταία ενημέρωση: 16/1/2015

Η αρτηριακή υπέρταση ορίζεται ως η αύξηση της πίεσης του αίματος που κυκλοφορεί στις αρτηρίες σε επίπεδα που μακροχρόνια συνεπάγονται αύξηση του κινδύνου ασθένειας και θανάτου από καρδιαγγειακά νοσήματα. Τα όρια της αρτηριακής πίεσης που διακρίνουν τα φυσιολογικά από τα υπερτασικά άτομα είναι εκείνα κάτω από τα οποία η ελάττωση της αρτηριακής πίεσης με θεραπευτική παρέμβαση εξουδετερώνει τον κίνδυνο.

Η μακροχρόνια αρτηριακή υπέρταση προκαλεί αρτηριοσκλήρυνση με αποτέλεσμα τη στένωση ή απόφραξη των αρτηριών και μειωμένη αιμάτωση σημαντικών οργάνων που μπορεί να οδηγήσει σε ισχαιμία τ  .....

Διαβάστε όλο το άρθρο...

Aγγελος Κλείτσας

Παράγοντες κινδύνου καρδιακού νοσήματος

Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2014

Το καρδιακό νόσημα είναι ένας γενικός όρος ο οποίος αναφέρεται σε ένα πλήθος από οξείες και χρόνιες παθολογικές καταστάσεις οι οποίες επηρεάζουν ένα ή περισσότερα τμήματα της καρδιάς.

Τα νοσήματα που την προσβάλλουν μπορεί να είναι είτε δομικά είτε λειτουργικά. Οτιδήποτε προκαλεί βλάβη στην καρδιά ή ελαττώνει την τροφοδοσία της σε οξυγόνο, την κάνει λιγότερο αποδοτική και μειώνει την ικανότητα της να γεμίζει και να αντλεί αίμα. Το αποτέλεσμα είναι η διαταραχή του συντονισμού μεταξύ της καρδιάς, των νεφρών και των αιμοφόρων αγγείων και τελικά να δημιουργούνται επιπλοκές.

Σε α  .....

Διαβάστε όλο το άρθρο...

Χοντρά Παιχνίδια

Fat Games

Ενημέρωση: 21/1/2015
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Extreme Sports

Ενημέρωση: 19/7/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Breaking News

Ενημέρωση: 24/1/2015
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Bloopers

Ενημέρωση: 5/7/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Wonder Views

Ενημέρωση: 13/11/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Fat Bet

Ενημέρωση: 20/7/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Video of the Day

Ενημέρωση: 27/1/2015
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Fat Partner

Ενημέρωση: 3/7/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Σταύρος Δάμος

  

News by gazzeta.gr

Σε τρομερή κατάσταση ο Ρικάρντο Κόστα!

Ο Ρικάρντο Κόστα είναι ο νέος αμυντικός του ΠΑΟΚ, με άπαντες στον «δικέφαλο» του Βορρά να έχουν μείνει ικανοποιημένοι με τις εξετάσεις του.
Κοιτάει Κέιν η Ρεάλ Μαδρίτης
Από κοντά φαίνεται πως εξετάζει την περίπτωση του Χάρι Κέιν η Ρεάλ Μαδρίτης...
Θέλει Γκομίς η Γουέστ Χαμ
Την περίπτωση του Μπαφετιμπί Γκομίς φαίνεται να εξετάζει η Γουέστ Χαμ...
Εκτροπή νταλίκας στις Τρεις Γέφυρες (pics)
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα, στις Τρεις Γέφυρες στο ύψος της Αχαρνών στην Εθνική Οδό, στο ρεύμα προς Λαμία