Το Σχόλιο της Ημέρας

Συγνώμη: Ο Μαρινάκης, γιατί είναι ακόμα έξω;
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2014

powered by: Regency Casino Thessaloniki

Κάθομαι σαν τον... μαλάκα κι εγώ, τρεις μέρες τώρα, αποσβολωμένος και συλλογίζομαι, με πόση φωτογένεια και ευφράδεια λόγου έχει προικισθεί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και πόση παλικαριά τον διακρίνει, ώστε να σταθεί... ευθυτενής κι αγέρωχος μπροστά στις κάμερες και να απαγγείλει το ποίημα της Παρασκευής. Πρόκειται για μια νέα επέτειο, αυτή της “14ης Νοέμβρη”, που θα σηματοδοτεί από δω και μπρος την... εξέγερση των καταπιεσμένων της μπάλας. Κάτι σαν το... Πολυτεχνείο της μπάλας, με τον Βαγγέλα στο ρόλο της... Δαμανάκη. 

 

Και τέλος πάντων αφού... πέσαμε από τα σύννεφα που :

 

•μας είπε ότι τον Ζωγράφο τον έδειρε... ποδοσφαιροπαράγοντας (θαρρείς και μπορεί να τον έδερνε ο διαχειριστής της πολυκατοικίας του, επειδή καθυστερούσ  

Διαβάστε όλο το άρθρο...


Το Θέμα

Ο... έλεγχος των παιδιών του Aγγελου
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2014

Πέρσι ο ΠΑΟΚ για όλες τις διοργανώσεις έδωσε συνολικά 54 παιγνίδια για πρωτάθλημα, κύπελλο (φτάνοντας τελικό), Ευρώπη (παίζοντας ως τους 32 ) και άλλα έξι για τα play off.

Σήμερα κι εμπρός στην διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, στα μέσα Νοέμβρη, ο ΠΑΟΚ έχει παίξει ήδη 17:
Για το πρωτάθλημα 9, στην Ευρώπη 6 και στο κύπελλο 2. Στην ουσία είναι σαν να έπαιξε πάνω – κάτω το ένα τρίτο των παιχνιδιών της σεζόν, συμπληρώνοντας περίπου ένα πρώτο τρίμηνο επίσημων υποχρεώσεων. Ό,τι πρέπει για έναν... έλεγχο προόδου πρώτου τριμήνου, που παίρνουν οι μαθητές στην μέση εκπαίδευση, δηλαδή. Χρήσιμοι κι ενόψει χειμερινής ενίσχυσης... Κι αν και ο μόνος “καθηγητής” που νομιμοποιείται να κρίνει αυτά τα παιδιά είναι ο Aγγελος Αναστασιάδης, θα κάνουμε μια σχετικώς... αυθαίρετη προσπά  

Διαβάστε όλο το άρθρο...

comments powered by Disqus


Χοντρά Παιχνίδια

Μιχάλης Τσόχος

No justice, no football!

Τελευταία ενημέρωση: 20/11/2014

Ο Τύπος στην Ελλάδα, τόσο ο αθλητικός όσο και ο πολιτικός βρίσκεται στο χειρότερο σημείο που ήταν ποτέ. Ασφαλώς και δεν πρόκειται να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου. Προφανώς και κάποιες… δόσεις κριτικής ή αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας υπάρχουν, είναι όμως δόσεις του σταγονόμετρου. Τα αίτια πολλά, αλλά δεν είναι της παρούσης να το αναλύσουμε περισσότερο.
 
Ο Τύπος είναι αυτός που είναι, αλλά έστω κι έτσι, υπάρχουν κάποια λίγα πράγματα που βγαίνουν στη φόρα. Πάρτε για παράδειγμα το ποδόσφαιρο. Πόσες φορές την τελευταία δεκαετία δεν ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μικρά ή μεγαλύ  .....

Διαβάστε όλο το άρθρο...

Γιάννης Zoel Τραϊανός

Η βλακεία μερικών πληγώνει έναν ολόκληρο λαό.

Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2014

Ένα γεγονός μπορεί έχει πολλές εκδοχές ή ερμηνείες ανάλογα με την οπτική γωνία που το βλέπει κάποιος. Το γεγονός όμως παραμένει πάντα ένα.

Το Σάββατο το απόγευμα περιμέναμε όλοι πως και πως το ντέρμπι στο μπάσκετ, μιας και είναι το μοναδικό άθλημα στο οποίο έχουν την δυνατότητα να συναντηθούν οι δύο ομάδες. Το παιχνίδι ξεκίνησε με την κλασσικά ωραία ατμόσφαιρα με τα χαρτάκια και τις κορδέλες, αλλά έγινε το κακό και μια δεσμίδα δεν άνοιξε και χτύπησε τον διαιτητή του αγώνα στο κεφάλι. Ο διαιτητής προειδοποίησε τον κόσμο του Aρη πως στην επόμενη ρίψη αντικειμένου διακόπτει τον αγώνα.  .....

Διαβάστε όλο το άρθρο...

Χοντρά Παιχνίδια

Fat Games

Ενημέρωση: 28/11/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Extreme Sports

Ενημέρωση: 19/7/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Breaking News

Ενημέρωση: 24/7/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Bloopers

Ενημέρωση: 5/7/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Wonder Views

Ενημέρωση: 13/11/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Fat Bet

Ενημέρωση: 20/7/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Video of the Day

Ενημέρωση: 12/11/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Fat Partner

Ενημέρωση: 3/7/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Σταύρος Δάμος

  

News by gazzeta.gr

Ναβάρο: «Μόνο τον Σπανούλη δεν σταματήσαμε»

Στην εξαιρετική άμυνα και όχι στους 90 πόντους που σημείωσαν οι παίκτες του, «χρεώνει» την νίκη επί του Ολυμπιακού ο τεχνικός της Λαμποράλ. 
«H μέρα που έγιναν τρία θαύματα»
Μια προσωπική μαρτυρία για τον ιό του Έμπολα από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα  
Καλά νέα για Πελέ!
Καθησυχαστικοί είναι οι γιατροί του Πελέ, παρόλο που αυτός παραμένει στην μονάδα εντατικής θεραπείας. 
Μια νύχτα με τα party animals των 80s (pics)
Η κυκλοφορία ενός φωτογραφικού άλμπουμ αφιερωμένου στον Άγγελο Δρούλια γίνεται η αφορμή για να ξαναβρεθούν οι «επιζήσαντες» της μποέμ Αθήνας των 80s.