Το Σχόλιο της Ημέρας

Μπράβο σε όλους, επειδή...
Τελευταία ενημέρωση: 13/9/2014

powered by: Regency Casino Thessaloniki

Για μια φορά, παρά τις ολιγωρίες, τις αναβολές, τις αλεπάλληλες και επαναλαμβανόμενες γκέλες, τις πικρίες, τις αδικίες, τα λάθη, τα πείσματα, τις γκρίνιες, που μεσολάβησαν ως την ευτυχή κατάληξη, κατόρθωσε όλος ο ΠΑΟΚ, να λειτουργήσει σε ένα επαγγελματικό/οικογενειακό θέμα, τόσο ως επαγγελματική ομάδα, όσο και σαν οικογένεια, αποτελεσματικά.

Μπράβο στο Ιβάν! Διότι σε ένα θέμα που του είχαν πει ότι θα του κόστιζε φτηνότερα και παρότι είχε συμφωνήσει σε οικονομικό “ταβάνι”, το γκρέμισε και έφτιαξε κι από πάνω... όροφο. Αντιλήφθηκε από την ομοφωνία των συνεργατών του, πως συχνά απαιτείται να χάσει πρώτα ο εγωισμός, για να επιτευχθούν μεγάλες νίκες.

Μπράβο στον Τζακ! Ισορρόπησε με επιτυχία σε μια διαπραγμάτευση, που οδηγήθηκε πάνω από τα επίπεδα που ο εργοδότης τ  

Διαβάστε όλο το άρθρο...


Το Θέμα

Μεντέιρος στο BBC: Συμμορία ελέγχει Ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό σύλλογο!
Τελευταία ενημέρωση: 11/9/2014

Αξιωματούχος του διεθνούς κέντρου Ασφαλείας για το ποδόσφαιρο το καταγγελει, αξιωματούχος που ηγείται κοινού σώματος δράσης FIFA και Interpol δεν το αρνείται και το BBC Sport το δημοσιεύει:

Αυτό λέει ο πρώην επικεφαλής των ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών ενώσεων. Ότι μια επαγγελματική ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομάδα ελέγχεται από εγκληματίες, ισυχρίστηκε ο πρώην επικεφαλής των Ευρωπαϊκών Επαγγελματικών Ποδοσφαιρικών Λιγκών.

Ο Emanuel Medeiros πιστεύει ότι το club, το οποίο ο ίδιος δεν κατονόμασε, ελέγχεται από ένα οργανωμένο συνδικάτο εγκλήματος.

«Έχω αποδείξεις, αλλά δεν μπορώ να πω ποιο club ή ποια χώρα», είπε.

Ο Medeiros, που είναι τώρα επικεφαλής του Διεθνούς Κέντρου για Ασφαλείας στα Σπορ (ICSS), μιλούσε στο Soccerex στο Μάντσεστερ.

Και πρόσθεσε: «  

Διαβάστε όλο το άρθρο...

comments powered by Disqus


Χοντρά Παιχνίδια

Γιάννης Zoel Τραϊανός

Ο δικομανής ξαναχτυπά!

Τελευταία ενημέρωση: 12/9/2014

Χθες έγραψα στο κείμενό μου πως πρέπει να μας απασχολεί μόνο το αγωνιστικό πλέον.

Η μοίρα όμως έπαιξε άσχημο παιχνίδι και λίγες ώρες αργότερα μαθαίνω πως κάποιος άρχισε να μηνύει κόσμο!!!

Νομίζαμε πως είχαμε τελειώσει με αυτόν τον τύπο και περιμέναμε να εμφανιστεί ξανά μόνο και μόνο για να σταματήσει την εκκαθάριση του Aρη, αλλά ο Babis Garlic της καρδιάς μας δεν άντεξε. Έπρεπε  να κάνεικαι πάλι το θαύμα του.

Το τι έχει κάνει μέχρι σήμερα είναι πλέον γνωστό. Το πόσο έχει βλάψει στον σύλλογο φως φανάρι. Το ότι έχει μέσα του το δηλητήριο της διχόνοιας και το  .....

Διαβάστε όλο το άρθρο...

Πάνος Γιαννακόπουλος

Χάρη και Γιώργο δείξτε ότι έχετε cojones!

Τελευταία ενημέρωση: 12/9/2014

Συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΑΣ Aρης Χάρης Παπαγεωργίου με τον Ισπανό επενδυτή και πέσανε να τον φάνε! Γιατί; Δεν κατάλαβα.. Αυτός δεν είναι ο ρόλος του; Αυτό δεν ήθελαν όλοι οι Αρειανοί; Να ψαχτεί ο ΑΣ και να βρει επενδυτή; Ε, αυτό ακριβώς κάνει. Στη διαδικασία του ψαξίματος, θα συναντηθεί με οποιονδήποτε που υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να αποδειχτεί φερέγγυος και άξιος των προσδοκιών. Τώρα συναντήθηκε με τον Ισπανό, αύριο με Αμερικανό και μεθαύριο με Αυστραλό. Και δεν τα γράφω στην τύχη αυτά κύριοι επικριτές που απαξιώνετε ίσως τον μοναδικό άφθαρτο και γνήσιο που έχει μείνει σε θεσμικό   .....

Διαβάστε όλο το άρθρο...

Χοντρά Παιχνίδια

Fat Games

Ενημέρωση: 21/7/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Extreme Sports

Ενημέρωση: 19/7/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Breaking News

Ενημέρωση: 24/7/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Bloopers

Ενημέρωση: 5/7/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Wonder Views

Ενημέρωση: 20/7/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Fat Bet

Ενημέρωση: 20/7/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Video of the Day

Ενημέρωση: 24/7/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Fat Partner

Ενημέρωση: 3/7/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Σταύρος Δάμος

  

News by gazzeta.gr

Πουλίδο... έτοιμος για δράση (vid)

O Πουλίδο περιμένει την απόφαση δικαίωσης και ακολουθεί στην Ιταλία ειδικό πρόγραμμα για να μην μείνει εκτός ρυθμού! Ο Μεξικανός είναι σε καλή κατάσταση και το... δείχνει στο video!
Υπ. Οικονομικών: Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ κοστίζει 27,2 δισ. ευρώ!
Σύμφωνα με το οικονομικό επιτελείο οι εξαγγελίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα αυξήσουν το έλλειμμα κατά 15 μονάδες.
Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του μετρό στον Πειραιά
Μέχρι το τέλος των εργασιών της κατασκευής του σταθμού «Πειραιάς» του μετρό, θα ισχύσουν στη περιοχή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Προκαλούν με την Αμφίπολη οι Σκοπιανοί
Το κομμουνιστικό παρελθόν τους και τις σταλινικές μεθόδους παραχάραξης της ιστορίας θυμούνται οι Σκοπιανοί που φαίνεται ότι έχουν πάρει βαρέως το θέμα της Αμφίπολης.