Το Σχόλιο της Ημέρας

Λεπτή γραμμή...
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2014

powered by: Regency Casino Thessaloniki

Η ήττα στους Ζωσιμάδες, μπορεί και να αποδειχθεί καταστροφική για τον ΠΑΟΚ, αν ο οργανισμός του διαλέξει λάθος τρόπο να την αποκωδικοποιήσει. Και δεν είναι το μοναδικό ή ένα ξεχωριστό περιστατικό ή γεγονός που αναλύεται, κατ αυτόν τον τρόπο. Στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες συνέβησαν γεγονότα που είναι το ίδιο πιθανό να αποδειχθούν ευεργετικά, όσο πιθανό είναι να αποδειχθούν καταστροφικά. Και είναι τέσσερα γεγονότα: Η ήττα στην Ξάνθη, η ήττα στα Γιάννενα και η ατελέσφορη απόπειρα να επεκταθούν τα συμβόλαια του Κατσικά και του Τζανδάρη. Είναι τέσσερα εντελώς διαφορετικά ζητήματα, με κοινό παρονομαστή την κραυγή που βγάζει η ομάδα, πως πέρα από κάθε άλλη ιδέα, φιλοσοφία, νοοτροπία, απαιτείται ενίσχυση. Ενίσχυση με παικταράδες.

Εκλείπει κάθε διαφορετικό επιχείρημα και εκλείπει με τον  

Διαβάστε όλο το άρθρο...


Το Θέμα

Είδατε που... ανοίγει ο καιρός;
Τελευταία ενημέρωση: 5/12/2014

Προχθές κιόλας σας έγραφα πως... “ανοίγει ο καιρός”. Πως η καταχνιά και η αντάρα πού χει κατσικωθεί σαν βαριά συννεφιά πάνω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα καθαρίσει όπου νά ναι. Πως μέσα από το απόλυτο σκοτάδι, πάει καιρός που αχνοφαινόταν μια χαραμάδα φωτός, μια υπόμνηση πως και ο βαρύτερος χειμώνας περνά και κάποια στιγμή έρχεται το καλοκαίρι. Η πηγή του φωτός προερχόταν από την καρδιά της ελληνικής δικαιοσύνης, που όσο κι αν παρεμποδίζεται, πιέζεται ή υποτιμάται, κρατά την ψυχή της, που είναι οι αδέκαστοι άνθρωποι, καθαρή και γενναία.

 

Πέρασε ένα δύσκολο και μακρύ χρονικό διάστημα δύο ετών, στο οποίο ένας ακούραστος εισαγγελέας “έχτιζε” μεθοδικά μια δικογραφία – κόλαφο για τους βρομιάρηδες του ποδοσφαίρου. Μια συγκλονιστικά δύσκολ  

Διαβάστε όλο το άρθρο...

comments powered by Disqus


Χοντρά Παιχνίδια

Aγγελος Κλείτσας

Παράγοντες κινδύνου καρδιακού νοσήματος

Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2014

Το καρδιακό νόσημα είναι ένας γενικός όρος ο οποίος αναφέρεται σε ένα πλήθος από οξείες και χρόνιες παθολογικές καταστάσεις οι οποίες επηρεάζουν ένα ή περισσότερα τμήματα της καρδιάς.

Τα νοσήματα που την προσβάλλουν μπορεί να είναι είτε δομικά είτε λειτουργικά. Οτιδήποτε προκαλεί βλάβη στην καρδιά ή ελαττώνει την τροφοδοσία της σε οξυγόνο, την κάνει λιγότερο αποδοτική και μειώνει την ικανότητα της να γεμίζει και να αντλεί αίμα. Το αποτέλεσμα είναι η διαταραχή του συντονισμού μεταξύ της καρδιάς, των νεφρών και των αιμοφόρων αγγείων και τελικά να δημιουργούνται επιπλοκές.

Σε α  .....

Διαβάστε όλο το άρθρο...

Ιωάννης Ράλλης

Tι ονομάζουμε τραυματισμό από υπέρχρηση?

Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2014

Υπάρχουν  δύο τύποι των τραυματισμών: οι οξείες κακώσεις και οι τραυματισμοί από  υπέρχρηση.
Οι οξείς τραυματισμοί είναι συνήθως το αποτέλεσμα ενός μεμονωμένου τραυματικού γεγονότος.
Κοινά παραδείγματα περιλαμβάνουν κατάγματα καρπού,  διαστρέμματα ποδοκνημικής, εξαρθρώσεις ώμων,  και μυικοί τραυματισμοί.
Οι τραυματισμοί από υπέρχρηση  είναι το  αποτέλεσμα επαναλαμβανόμενων μικρο-τραυματισμών των  τενόντων, των οστών και των αρθρώσεων και εμφανίζονται σταδιακά με το πέρας του χρόνου. Κοινά παραδείγματα είναι ο αγκώνας του τέννις (έξω επικονδυλίτ  .....

Διαβάστε όλο το άρθρο...

Χοντρά Παιχνίδια

Fat Games

Ενημέρωση: 14/12/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Extreme Sports

Ενημέρωση: 19/7/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Breaking News

Ενημέρωση: 10/12/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Bloopers

Ενημέρωση: 5/7/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Wonder Views

Ενημέρωση: 13/11/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Fat Bet

Ενημέρωση: 20/7/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Video of the Day

Ενημέρωση: 12/12/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Fat Partner

Ενημέρωση: 3/7/2014
Αρχείο Εκπομπών εδώ

Σταύρος Δάμος

  

News by gazzeta.gr

Έκλεισε φορ η ΑΕΚ

Κλεισμένος θα πρέπει να θεωρείται ο σέντερ φορ για την ΑΕΚ, αφού ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς φέρεται να πήρε το «ΟΚ»  και το μόνο που μένει είναι να πέσουν οι υπογραφές.
Εξαφανίστηκε χειρόγραφο του Κωστή Παλαμά
Από την Δημοτική βιβλιοθήκη της Πάφου.
To review του Σαββάτου (vid)
Δείτε αποκλειστικά στο gazzetta.gr, το επίσημο review των αγώνων του Σαββάτου, για την 17η αγωνιστική της Premier League.
Ομάρ: «Δώρο το πρωτάθλημα και το Europa»
Τον τίτλο του πρωταθλητή και μια καλή πορεία στο Europa League θέλει να κάνει δώρο στους φίλους του Ολυμπιακού ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.